Ποιοι
είμαστε

Η εταιρεία Remoundo ιδρύθηκε το 1948 και είναι η πρώτη που ασχολήθηκε αμιγώς με την παραγωγή επιτραπέζιων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Αποστολή
παραγγελιών

Διαθέτοντας ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων έχουμε τη δυνατότητα να τροφοδοτήσουμε με τα προϊόντα μας καταστήματα άμεσα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και εκτός αυτής.

Σταθερή
αξία

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους εμπορίου στην Ελλάδα και έχει μια δυναμική παρουσία στον εξαγωγικό τομέα, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει στη χώρα μας μερικούς από τους δυναμικότερους οίκους του εξωτερικού.

Κοινωνική
ευθύνη

Για περισσότερο από μισό αιώνα, είναι ήδη πολλές οι γενιές που έπαιξαν, έμαθαν και πήραν χαρά με παιχνίδια Remoundo. Συνεχίζουμε να παράγουμε ελληνικά επιτραπέζια παιχνίδια με ποιότητα ανανεώνοντας την γκάμα των προϊόντων μας.

Οικολογική
συνείδηση

Τα επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων σταθερή.

Ποιοτικός
Έλεγχος

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται από μη τοξικά υλικά. Περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους από αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης.

   

Εισαγωγή επιτραπέζιων παιχνιδιών

Η εταιρεία μας εισάγει στην Ελλάδα επιτραπέζια και παζλ, από δυναμικούς οίκους του εξωτερικού όπως  Educa, D-Toys, Deico  & Maestro 3D Puzzle.

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Άμεση αποστολή πανελλαδικά

 

phone210 3412998

 

 

Δείτε τον κατάλογό μας 

JoomShaper